Klockaregården

 Ängelholmshem bygger 48 lägenheter på Klockarvägen i Strövelstorp.
Inflyttning för etapp 1 (24 lägenheter) är i december 2016. (UTHYRT)
Inflyttning för etapp 2 (24 lägenheter) är hösten 2017. (PÅGÅENDE)

Vi uppför fyra friliggande hyreshus i tre våningar med fyra lägenheter per våningsplan. Totalt 48 lägenheter fördelat på 24 st två rum och kök (60 m2) och 24 st tre rum och kök (72 m2).

Står du i vår bostadskö?

För att kunna anmäla ditt intresse för projektet behöver du först ställa dig i vår bostadskö. Det gör du snabbt och enkelt här.

Klicka här för att ställa dig i vår bostadskö

Interiör

Bilderna illustrerar både lägenheter med 2 respektive 3 rum och kök.

3D-vy, lägenhet med 2 rum och kök
3D-vy, lägenhet med 3 rum och kök

Lägenheterna är utformade för att kunna fungera för alla åldersgrupper. Ljuset har i hög grad styrt form och produktval. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Väggarna och mycket av den fasta inredningen är vita, klinkergolven är grå och trägolven har sin naturliga färg. Här får man högkvalitativa klassiska material och färgsättningar som passar dagens krav och som står sig över tiden.

Alla lägenheter har tillgång till uteplats eller balkong och är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns och fastigheten är ansluten till fiber. Parkeringsmöjligheter i området.

Strövelstorp är den ort som ligger längst söder ut i kommunen och har idag ca 1060 invånare. Här finns tillgång till service såsom ex förskola, skola (låg-, mellan- och högstadieskola), bibliotek, servicehem, livsmedelsbutik, gymnastikhall, idrottsplats, pizzeria och konditor.

Husen byggs på bästa tänkbara läge i Strövelstorp. Centralt på orten, men erbjuder ett lugnt och stilla bostadsområde med närhet till naturen. Öster om våra flerfamiljshus planeras för kommunala villatomter.

Här har man goda pendlingsmöjligheter med bil då närheten till E6 gör det enkelt att förflytta sig.Kollektivtrafiken har goda förbindelser till bl a Väla, Helsingborg och Ängelholm. Närmaste hållplats finner man på ca 100 meters avstånd.

Fakta, etapp 2

Uthyrningsstart: vinter/vår 2017
Inflyttning: höst 2017

Husen
Adress: Klockarvägen 19, 21
Byggnadsår: 2017
Antal hus: 2
Antal våningar: 3
Antal lägenheter: 24 st
Lägenhetsstorlekar:
2 rok på 60 m2
3 rok på 72 m2
Alla lägenheter har uteplats eller balkong.  


 
Copyright © 2015 AB Ängelholmshem